Serveis

TINET et permet estar a Internet amb tot un ventall de serveis que et surten de franc. Des de la connexió a Internet, passant per un compte correu electrònic de 3 GB que inclou webmail, antivirus i antispam, fins a un espai per publicar el teu web.

Alta

Dóna't d'alta a TINET i gaudeix de franc d'un ampli ventall de serveis que s'hi ofereixen. Webmail, antivirus i antispam i un espai per publicar la teva web.

Correu electrònic

Una bústia de correu de 3 GB, amb antivirus i antispam, que pots consultar des del webmail o accedir-hi des del teu gestor de correu preferit.

Espai web (FTP)

Busques espai FTP per penjar el teu web? Pel sol fet de ser de TINET, ja tens 1,5 GB gratis. El teu web serà visible a Internet sota una adreça del tipus 'usuaris.tinet.cat/usuari' o 'www.tinet.cat/~usuari'.

TINETblocs

Necessites un lloc on publicar les teves vivències, les teves opinions sobre quelcom, parlar sobre aquella temàtica que t'interessa tant... i compartir-ho amb tothom? Aleshores, estàs buscant un bloc!

Webfàcil

Vols muntar el teu propi web i no tens ni idea de programació? A TINET t'ho posem fàcil! Crea el teu portal, nosaltres t'ajudem!

Incidències

Registre d'afectacions en els serveis de TINET.