Webfàcil

Una via fàcil de tenir una web

Vols muntar el teu propi web i no tens ni idea de programació? A TINET t'ho posem fàcil! Crea el teu portal, nosaltres t'ajudem!

Per a utilitzar aquest servei és necessari ser usuari de TINET, si no ho ets a Alta tinetaire t'expliquem com ser-ne.

Si ja ets tinetaire, només et falta registrar un compte a Webfàcil. Pots fer-ho accedint a aquesta pàgina i omplint les dades del formulari.

Registra el teu Webfàcil

Un cop registrat el teu webfàcil, entra i actualitza'n els continguts sempre que vulguis:

El teu Webfàcil

WEBFÀCIL DE TINET
Amb TINET podràs tenir la teva pròpia pàgina web. Et serà molt fàcil gràcies a l'eina que hem ideat des de TINET, el Webfàcil. Nosaltres et facilitem tots els recursos, tant pel que fa al disseny com a l'assessorament, i t'expliquem, pas a pas, com anar treballant.

Amb el Webfàcil et proporcionem diverses plantilles de dissenys de manera que tu només cal que n'escolleixis una i la personalitzis. Podràs decidir quines imatges penges al teu web, les seccions que tindrà, la tipografia (color, grandàries, etc. dels texts), els enllaços, etc. També podràs fer participar els visitants, animant-los a enviar suggeriments per anar millorant el lloc web.

Webfàcil és una eina ideada per l'equip tècnic de TINET per potenciar l'ús de les Noves Tecnologies i, concretament, per fer participat els ciutadans a Internet. Aquesta eina té un funcionament senzill, de manera que qualsevol usuari pot manegar-s'hi. La capacitat per a emmagatzemar imatges és de fins a 1,5 GB i l'estructura del web s'ha concebut per a organitzar els texts en diversos nivells i així encabir el màxim d'informació possible. D'aquesta manera, l'usuari pot navegar pel web fàcilment.
 


Aconsegueix prestacions professionals
TINET t'ofereix la possibilitat d'ampliar les prestacions del teu Webfàcil: associa-li un domini, aconsegueix adreces de correu corporatives i amplia l'espai d'emmagatzematge.