Ara sabràs què ha passat a Twitter "mentre no hi eres"

24.02.2015

Twitter posa en marxa, també per android, una nova funcionalitat que permetrà conèixer als usuaris d'aquesta xarxa de microblogging allò que "s'han perdut" mentre no hi estaven connectats. "While you were away" és el nom  en anglès d'aquesta funció que -segons ha anunciat en un tuit aquesta matinada la companyia- des d'avui estarà disponible per a android. Fa unes setmanes es va anunciar la seva incorporació a l'aplicació mòbil per a iOS.

Redacció TINET. Segons Twitter, moltes coses poden passar mentre no tenim en actiu aquesta apliació. Per omplir aquets buits, la companyia "recuperarà"  els millors tuits que d'una altra manera, molt probablement, no haguéssim vist. Per a fer aquesta selecció es té en compte les interactuacions i els interessos més habituals dels usuaris, entre altres factors. Si entreu a Twitter per afer un ràpid cop d'ull i després sortiu, aquesta recapitulació de tuits apareixerà més sovint que si esteu molt de temps a Twitter de manera habitual.

La companyia afirma que vol "mantenir-te actualitzat i al corrent" dels teus interesoss a Twitter, al marge del temps que t'hi estiguis consultant-lo durant el dia. Aquesta recapitulació de tuits apareixerà a la pàgina d'inici del timeline de Twitter, sense comprometre -afirmen- la naturalesa pròpia de la xarxa basada en el "temps real".