Celebrem el Dia d'Internet amb sincronització i altres millores al correu de TINET

TINET augmenta un 50% la capacitat del correu electrònic i activa la sincronització automàtica entre els dispositius mòbils i el compte de correu web

12.05.2016

El Dia d'Internet se celebra mundialment cada 17 de maig. Enguany, a TINET es afegim a aquesta commemoració amb novetats i millores al servei de correu electrònic, que incrementarà el seu espai un 50%. Aquest passarà d'una capacitat de 2 a tenir 3 Gigues. A més, a partir d'ara, serà possible sincronitzar els missatges dels dispositius mòbils amb el correu web de Tinet o webmail. Això serà possible gràcies a la incorporació del sistema Exchange ActiveSync (EAS),  un protocol destinat a la sincronització de correu electrònic, contactes i calendaris.

El Dia d'Internet i dues dècades de TINET

El mes de novembre de l'any 2005, la cimera mundial sobre la Societat de la Informació va proposar a l'Assemblea General de Nacions Unides que el dia 17 de maig fos declarat com el Dia Mundial de la Societat de la Informació, amb l'objectiu de destacar la importància de les Tecnologies de la Comunicació i la Informació i l'ampli ventall d'aspectes relacionats amb la societat de la informació. L'assemblea General va adoptar una resolució el mes de març de 2006 que establia que el Dia Mundial de la Societat de la Informació seria celebrat cada any coincidint amb el 17 de maig. 

Enguany, la celebració coincideix amb les dues dècades de la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona, 20 anys de TINET i de connexió ciutadana a Internet a casa nostra. El 16 d'octubre de 1995 TINET portava per primer cop Internet a les llars de Tarragona. D'aleshores ençà, la tecnologia ha evolucionat i ha permès simplificar i generalitzar l'accés a la Xarxa. TINET també ha adaptat la seva funció i ha passat a convertir-se en proveïdor d'altres serveis, difusor de la Societat de la Informació i les TIC, i divulgador de bones pràctiques. Aquests objectius s'alineen amb el sentit i l'esperit de la celebració a nivell mundial que cada 17 de maig té lloc sota l'empara de l'Assemblea General de Nacions Unides.