El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona estrena nova web

29.07.2014

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) compta amb una nova web, esports.tarragona.cat,  ja accessible, que es troba integrada a la web municipal. La pàgina s'ha adaptat a la nova imatge corporativa, i ha actualitzat el seu disseny i continguts, amb la vista posada en el principal repte esportiu, econòmic i social que s'ha marcat el consistori tarragoní per als proper anys: els Jocs Mediterranis 2017.

La renovació de la imatge i la millora de les funcionalitats de la web es produeixen coincidit amb el creixement de l'oferta i instal·lacions que es gestionen des del Patronat Municipal d’Esports (PMET) que en cinc anys passat de 2.000 a 9.000 abonats. L'estudi de disseny Debonatinta Comunicació Gràfica (www.debonatinta.com) ha estat l'encarregat de dur a terme aquest projecte de renovació. A partir de les indicacions del PMET, l’estudi Debonatinta comença a treballar en una marca que transmeti sobretot els conceptes de dinamisme i xarxa. Per això en el procés de treball es crea una xarxa o retícula d’hexàgons a partir de la qual sorgiran una sèrie de figures geomètriques que ajudaran a transmetre aquests conceptes. Les figures que sorgeixen són fletxes i figures geomètriques de colors que interactuen entre sí donant aquest aspecte dinàmic i de xarxa a la marca.

A més, per accentuar aquests valors s’hi afegeix un punt més de dinamisme a la marca, creant un símbol que pot ser canviant, de manera que la part tipogràfica de la marca pot funcionar amb diferents versions i composicions del símbol.

La web

Coincidint amb la posada en marxa de la nova imatge, la pàgina web del Patronat d’Esports s’ha integrat al web tarragona.cat. D’aquesta manera la informació de la conselleria d’Esports i la del PMET es troba ara en un mateix portal. La integració al sistema web de l’Ajuntament ha permès optimitzar recursos i oferir al ciutadà una única pàgina de referència de l’esport municipal, ja que la pàgina està connectada amb Tarragona 2017, de manera que les notícies que es publiquen al portal dels Jocs també es visualitzen automàticament a esports.tarragona.cat.