Els dispositius mòbils i les xarxes socials entren a la TINETaula en una renovada edició

L'activitat formativa de la Diputació de Tarragona, que difon les TIC i el bon ús d'Internet entre la població, incorpora nous continguts

11.02.2016

La TINETaula ha renovat el seus continguts i en aquesta edició incorpora l'ús dels dispositius mòbils i el coneixement sobre les xarxes socials. La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant de la Diputació de Tarragona, dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la demarcació. L'objectiu és que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics sobre Internet, les seves eines i serveis, i que aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

En l'actual edició 2015-2016, l'activitat recorrerà un total de 40 municipis i arribarà a uns 800 alumnes. La TINETaula s'organitza amb la col·laboració dels Ajuntaments dels diferents municipis. La Diputació de Tarragona aporta l’equipament informàtic, el professor que realitzarà l’activitat i el material didàctic i de difusió. Els consistoris, per la seva banda, faciliten l'espai que s'habilita com a aula amb el mobiliari necesari i connexió ADSL. 

A cada municipi es fan dues sessions  dels cursos que s'ofereixen en horari de tarda. La durada és de nou dies, i hi participen una desena d'alumnes en cada sessió.

Quins cursos s’ofereixen?

Els cursos que s'ofereixen dins l'activitat de la TINETaula són:

Internet a la teva mà: destinat a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la Xarxa des de diferents dispositius, com l’accés, el correu electrònic de TINET, la sincronització de continguts... amb especial atenció en les aplicacions i l’ús de tauletes i mòbils.

Participa a les xarxes socials: adreçat a usuaris avançats que volen participar a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils socials i del servei de blogs de TINET, sigui de l’àmbit personal, d’entitat o d’empresa.

Inscripcions

Les persones interessades en participar en algun dels cursos programats han d'inscriure dins el període establert, adreçant-se a l'ajuntament de la població on es realitza l'activitat o, si és el cas, a l'oficina municipal que s'indiqui. Podeu consultar aquí les característiques dels cursos, el calendari i els detalls per a fer els inscripcions.