Emprenedors i empreses de base tecnologica ja poden sol·licitar l'accés a Tarragona Open Future

15.06.2015

Oberta la convocatòria per participar en el programa de suport a l'emprenedoria de base tecnològica Tarragona Open Future. Emprenedors i empreses poden presentar les seves sol·licituds fins el 31 d'agost a través d'Internet.

Redacció TINET / Aj. Tarragona. El programa Tarragona Open Future s'adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els vuit reptes que es plantegen a la convocatòria d'aquesta primera edició. Els reptes estan vinculats a l'organització i el desenvolupament de grans esdeveniments, com els Jocs Mediterranis del 2017, i a l'estratègia Smart city. Els projectes que accedeixin al programa, un màxim de 12, disposaran de 6 mesos intensius de mentoring, assessorament especialitzat, formació, networking i trobades amb inversors, entre d'altres recursos, per donar-los suport en el desenvolupament de la idea de negoci.

Tarragona Open Future forma part de l'àmplia escala de serveis de suport a l'emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d'accés a finançament a nivell internacional, a més d'altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d'èxit. L'Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d'un tipus d'empresa que genera ocupació de qualitat.