La ciutat intel·ligent a la mida de les persones centra la ciberàgora 2015

Ja són obertes les incripcions per a la jornada, que tindrà lloc el dia 9 de juliol a Tarragona

17.06.2015

“La ciutat intel·ligent a la mida de les persones” serà la temàtica de la jornada Ciberàgora que tindrà lloc el 9 de juliol, a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos.  La inscripció és gratuïta i oberta a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social. 

Redacció TINET / Tarragona Smart Mediterranean City. La Jornada està organitzada per l’Ajuntament (Telecentres Tarragona), la fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Universitat Rovira i Virgili; la Ciberàgora 2015 planteja la visió de la ciutat que ha emergit al centre neuràlgic d’un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones.

La jornada va dirigida a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social. Les inscripcions són gratuïtes fins a omplir l’aforament de la sala i es podran fer online al web http://ciberagora.tarragona.cat