La segona edició de Hack&Beers Tarragona arriba aquest divendres a la URV

La trobada informal de proessionals sobre seguretat en el món de la informàtica té lloc aquest divendres, a partir de les 6 de la tarda

03.06.2016

Hack&Beers és una trobada informal de professionals de diferents àmbits amb xerrades sobre seguretat amb una bona cervesa a la mà. Aquest divendres, 3 de juny, té lloc la segona edició d'aquest esdeveniment a la Universitat Rovira i Virgili (Sala de Graus de la ETSE, Campus Sescelades) a partir de les 6 de la tarda.

Hack&Beers és una trobada amb xerrades disteses sobre seguretat on els assistents a més a més d'aprendre, gaudeixen d'una bona cervesa, amb el posterior networking entre ponents i assistents. L'esdeveniment s'ha pensat per a professionals de diferents àmbits, no únicament el tecnològic, sino també per a personal de cossos de seguertat i per a advocats especialistes en noves tecnologíes i per a tots aquells interessats en l'àmbit de la informàtica.Aquesta segona edició de Hack&Beers Tarragona, aquest divendres 3 de juny a la Universitat Rovira i Virgili compta amb les següents ponències:

[18:00 - 18:15] Benvinguda

[18:15 - 19:15] Docker, "el que te foka" (Marcelo Toran, Abel Gómez): Docker des del punt de vista ofensiu a tests de penetració.

[19:15 - 20:15] Sense cables, sense claus (Nacho Pérez, Marcos Gómez): Per què no t'has de connectar a xarxes wifi obertes o a xarxes corporatives sense certificat?

[20:15 - 21:00] L'amenaça més gran: un mateix... (taula rodona): Debat sobre la importància del factor humà a la seguretat informàtica.

Les últimes entrades a https://www.eventbrite.es/e/entradas-hack-beers-vol-2-tarragona-25586472829