La TINETjornada 2015, en directe per Internet

Segueix-la a través d'aquesta pàgina o accedint al canal de TINET a Youtube

27.11.2015

Aquest dissabte, 28 de novembre, es celebra durant tot el matí una nova edició de la TINETjornada, enguany titulada "Vint anys connectats". Si no t'has pogut inscriure, et convidem a seguir l'esdeveniment en directe a través d'Internet. L'acte comença a les 09:30 h i durarà fins a quarts de dues.

 


Està prevista per dissabte, 28 de novembre, a les 9:30h.

Refresca la pàgina  Canal de Youtube de TINET

La TINETjornada al Twitter

Veu els tuits amb animació. També pots deixar els teus comentaris al Facebook i al Google+ de TINET.

Programa de la jornada

09.15 h. Acreditacions i lliurament de material per seguir la TINETjornada als assistents.

09.30 h. Presentació de la TINETjornada "20 anys compartint", a càrrec del president de la Comissió Informativa de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, I. Sr. Pere Granados Carrillo. i balanç anual de TINET, Amadeu Roig

10.00 h. "TINET, 20 anys", amb Manel Sanromà.

10.30 h.  "App SOSTEA", amb Carlos Fernández Zamora (IPA Tarragona), David Canela, creador web SOSTEA, Marta Gutierrez, creadora app SOSTEA, Pedro Miguel Valle i Alejandra Salor (Associació Astafanias)

11.00 h. "IgersMap,  la iniciativa exitosa dels instagramers tarragonins", amb Albert Anguera i Rosa Comes

11.30 h. Pausa-cafè.

12.00 h. "GDG Tarragona.  Desenvolupant amb Google des de Tarragona" , amb Vanessa Galcerà i Tomás González, cofundadors del GDG Tarragona.

12.30 h. "Coworking, molt més que compartir recursos a l'hora de treballar", Coia Domingo de la XECC, Xarxa d'Espais Coworking del Camp, i Mercè Fort de l’ajuntamet de Santa Bàrbara.

13.00 h. “TINETescola. Promovent les bones pràctiques a Internet entre canalla i adolescents” amb Pep Carbonell i Montse Jaraba.

13.30 h. Cloenda i comiat de la TINETjornada.