L'aplicació Fansino guanya els Mobile Premier Awards

03.03.2015

L'aplicació nord-americana Fansino ha estat escollida pel jurat dels Mobile Premier Awards com la Best App Award de l'edició del 2015. GPSGAY i Mobile Triage també han estat aplicacions guardonades. La primera ha aconseguit el premi Audience Award, que concedeix el públic a través dels vots a Twitter, mentre que la segona ha aconseguit el Big Impact Award, que reconeix l'aplicació amb més impacte en la vida de les persones.

MPARedacció TINET / ACN. Fansino ofereix al músic la possibilitat de supervisar qui escolta la seva obra en temps real i s'ha imposat en un certamen en què competien una quinzena de programes més d'arreu del món. Amb aquest premi Fansino ha estat reconeguda com a Millor Aplicació de l'Any en uns guardons que se celebren anualment a Barcelona durant la primera jornada del Mobile World Congress i que es consideren els premis de referència al sector de les apps en l'àmbit internacional.

GPSGAY és una plataforma online i mòbil per a la comunitat gai que funciona com una xarxa social i com a guia d'entreteniment per a la comunitat de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. Inclou xats, esdeveniments, notícies i pel·lícules en streaming per a aquest col·lectiu.

Mobile Triage és una app per a Android i iOS que, segons els seus responsables, ajuda a fer una tria correcta dels pacients que arriben als serveis d'urgències de centres de salut i hospitals proporcionant una valoració 100% correcta, ràpida i que ajuda a salvar vides.

4 aplicacions espanyoles, entre les 16 finalistes

Entre les setze aplicacions selecciones per un jurat internacional per participar en els Mobile Premier Awards 2015, s'hi trobaven quatre aplicacions desenvolupades a Espanya:

  • Guudjob, creada per a dispositius Android i iOS, permet als usuaris accedir a un llistat de professionals que ofereixen els seus serveis, mentre que professionals, autònoms i empreses poden certificar la seva professionalitat mitjançant les opinions dels clients.
  • Cookbooth és una solució per a compartir “fotoreceptes” entre chefs, gourmets y foodies de tot el món i està disponible per a iPhone i Android.
  • Donde Esta Family és una app per a Android i iOS que ajuda als pares a localitzar els seus fills o altres persones mitjançant la geolocalització; cal que aquestes persones s'hagin instal·lat l'aplicació i hagin donat l'autorització perquè enviï dades sobre la seva ubicació.
  • Shopping Leeks, desenvolupada per a Android i iOS, és una app consistent en un Market Place per invitació en el qual els distribuidors del canal horeca hi connecten amb els seus clients facilitant-los l'enviament, pagament i recepció de mercaderies.

Els Mobile Premier Awards estan considerats els premis de referència del sector de les aplicacions mòbils i l'edició d'enguany, la novena, s'ha celebrat aquest dilluns a la Sala Apolo de Barcelona, coincidint amb la primera jornada del Mobile World Congress.