Les ciutats intel·ligents centraran la segona Jornada 2.0 de Valls

La cita està programada per aquest dimecres a les 19.30 h a l’Hotel Class

23.02.2016

Redacció TINET. En el marc del cicle Jornades 2.0 de VallsGenera s'ha programat per aquest dimecres, 24 de feber, la conferència "Construint una ciutat intel·ligent". En aquesta ocasió el ponent serà  Santiago J. Castellà Surribas,  que parlarà de ciutats intel·ligents. Una bona oportunitat  d’aclarir conceptes relacionats amb el tema de smart cities i també de conèixer les oportunitats que pot oferir al nostre territori  per a impulsar projectes locals. Segons Castellà: ”Cal portar a tot el territori –des dels espais més rurals als més industrials- la lògica de l’economia i la societat del coneixement. En un món en xarxa tots tenim les mateixes oportunitats.”

Santiago Castellà és director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, impulsor i director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i professor del postgrau Social Smart de la Universitat de Barcelona.

L'acte és obert a tothom, especialment al teixit empresarial i comercial. Es poden fer inscripcions via web o telefònica (al 977612010).