Les TIC i la gestió intel·ligent de l'aigua centra la ciberàgora 2016

Ja són obertes les incripcions per a la jornada, que tindrà lloc el dia 5 de juliol a Tarragona

23.06.2016

Les TIC i la seguretat en la gestió intel·ligent de l'aigua serà la temàtica de la jornada Ciberàgora que tindrà lloc el 5 de juliol, a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos.  La inscripció és gratuïta i oberta a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la gestió de l'aigua, la seguretat i els serveis públics en general. 

Redacció TINET. La Jornada està organitzada per l’Ajuntament (Telecentres Tarragona) i la fundació Tarragona Smart Mediterranean City; la Ciberàgora 2016 planteja que la ciutat intel·ligent és aquella que fa servir la tecnologia de forma racional, que, integrada de forma transparent i intuïtiva, permet millorar l'eficiència en l'ús dels recursos, la sostenibilitat de l'entorn i la qualitat de vida dels seus ciutadans..

La jornada s'adreça especialment a tècnics, professionals i estudiants, i de manera general, a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la gestió de l'aigua, la seguretat i els serveis públics en general. Les inscripcions són gratuïtes fins a omplir l’aforament de la sala i es podran fer online al web http://ciberagora.tarragona.cat