Les trucades de WhatsApp, activades ja per a tots els Android

31.03.2015

Fer trucades utilitzant el servei de WhatsApp ja és possible per a tots els dispositius Android, sense necessitat de rebre una invitació que permeti activar aquesta nova funcionalitat. Només cal comptar amb la darrera versió actualitzada del servei de missatgeria instantània i comprovar com apareix la icona del telèfon un cop triem el contacte al qual truquem.

Durant les darreres setmanes, l'activació del servei de trucades només era possible si rebies una invitació d'algun usuari que ja comptava amb aquesta funcionalitat activa. Finalment, des d'avui mateix, tots els usuaris que compten amb un dispositiu que utilitza el sistema android tenen ja actiu el servei. L'únic requeriment necessari és que disposin de la darrera versió de WhatsApp (2.12.5) que pot ser actualitzada de forma senzilla desde a través de Google Play.

El contacte al qual us adreceu, rebrà la trucada sempre i quan tingui activa la connexió a internet via wifi o dades de la seva tarifa telefònica. Quan torni a connectar-se podrà veure a les seves notificacions la vostra trucada perduda, tal i com podeu comprovar en la imatge que teniu en aquesta informació.

De moment, el servei de trucades amb WhatsApp (que utilitza internet a través de wifi o bé 3G) només és possible per a usuaris amb sistema android als dispositius i no és disponible per als de iOS.