Les xarxes s'ompliran aquest dimarts de versos en català

La UOC impulsa, el 17 de març, el Dia de la poesia catalana a Internet per a fer visible la seva vitalitat a la Xarxa

16.03.2015

La celebració, aquest 17 de març, del Dia de la poesia catalana que impulsa la Universitat Oberta de Catalunya, convida als lectors a omplir les xarxes de versos en la nostra llengua i evidenciar la seva qualitat i vitalitat. Podeu escriure versos, compartir els vostres preferits, fer fotografies de les vostres poesies o poemaris preferits i penjar-los a les Xarxes.

Redacció TINET / UOC A Twitter, podeu piular versos amb l'etiqueta #jollegeixo. També podeu compartir els vostres versos preferits als perfils de l'esdeveniment a Facebook i a Google +, o escriure una entrada als vostres blogs.  En aquest darrer cas, si n’informeu a lletra@uoc.edu o través de les xarxes socials, us l'enllaçaran des de la pàgina de l'esdeveniment. A Instagram podeu fer fer fotografies de les vostres poesies o poemaris preferits acompanyant-les amb l'etiqueta #jollegeixo.

Compartir la lectura de versos amb un podcast

A més de piular els versos o publicar-los al vostre blog o mur de Facebook o Google+, també podeu llegir-los en veu alta i compartir-los. Podeu enregistrar un podcast molt fàcilment mitjançant la plataforma Vocaroo, amb només tres clics. Un cop tingueu l'arxiu enregistrat, doneu a conèixer la vostra lectura compartint el vincle a Twitter, Facebook o enviant un correu a lletra@uoc.edu. (Si ho voleu, també podeu usar altres plataformes que permeten més qualitat de so: Audioboo, Blaving, Soundcloud, Audioexpert, tot i que demanen registre).