Missatges dels ciutadans per a commemorar dues dècades de TINET i d'Internet a Tarragona

Es posa en marxa el Mur #TINET20anys, en el marc de la celebració del 20è aniversari del naixement de TINET i de les primeres connexions d'Internet a casa nostra

15.07.2015

La Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona posa en marxa el Mur #TINET20anys.  Es tracta d’un espai web interactiu i obert a la participació per a què  els ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques  celebrem plegats 20 anys d’Internet  i de TINET a casa nostra.  Es poden deixar  missatges de text  i acompanyar-los de fotografies, vídeos i enllaços. Per a participar no cal registrar-se ni donar-se d'alta a cap servei.

Redacció TINET. Amb el mateix esperit  participatiu amb què va veure la llum fa dues dècades,  TINET  convida ara tothom a compartir  les seves experiències d’aquests darrers 20 anys a Internet a través del Mur #TINET20anys.  Es tracta de commemorar i reconstruir plegats aquesta història col·lectiva amb la participació dels ciutadans d’aquestes comarques, que l’any 1995 van fer possible el naixement d’una comunitat d’Internet pionera a Europa.

Les novetats sobre l’aniversari, al web de TINET i a les xarxes socials

El 16 d'octubre de 1995 TINET portava per primer cop Internet a les llars de Tarragona. D'aleshores ençà, la tecnologia ha evolucionat i ha permès simplificar i generalitzar l'accés a la Xarxa. TINET també ha adaptat la seva funció i ha passat a convertir-se en proveïdor d'altres serveis, difusor de la Societat de la Informació i les TIC, i divulgador de bones pràctiques. Per a celebrar aquesta fita compartida, s'han posat en marxa diverses iniciatives, propostes i activitats a les quals tothom hi és convidat a participar i que es poden consultar i seguir puntualment.

Al lloc web de Tinet, hi ha habilitat un apartat específic: www.tinet.cat/20anys que anirà recollint totes les iniciatives i activitats relacionades amb la commemoració d’aquest aniversari. D’altra banda, a través del hashtag #TINET20anys es poden seguir a les xarxes socials totes les novetats i fer aportacions, personals o col·lectives, relacionades amb aquesta fita.