Nova convocatòria del programa d’acceleració d’empreses start-up

26.02.2015

Redacció TINET. Aquesta setmana s'ha obert una nova convocatòria del programa d'Acceleració d'empreses de Start-up Catalonia a la Catalunya Sud, conegut com a Pla Embarca. Aquest programa està pensat per a empreses de com a màxim 5 anys de vida, amb un component innovador i amb ganes de créixer, que poden disposar d’un tutor expert que les acompanyarà durant els 6 mesos del programa, així com formació d’alt nivell, una xarxa de mentors i contactes de la mà d’ACCIÓ.

El Pla Embarca té l'objectiu de reduir el màxim el període de validació i d'arribada al mercat del producte o servei que té una empresa. El programa, que es desenvoluparà a les instal·lacions de REDESSA, ofereix 15 places per les millors startups del territori, que podran gaudir de la tutoria d’un emprenedor i empresari amb gran experiència, així com accés a mentors, formació d’alt nivell i contactes de la xarxa ACCIÓ.

Els emprenedors interessats poden consultar les condicions per accedir al Pla Embarca i el formulari d’inscripcions (fins al 15 de març) a través de l'enllaç http://accio.gencat.cat/cat/estrategia-empresarial/start-ups/embarca/index.jsp. Aquest programa està valorat en 6.000€, on l’empresa només assumirà el 10% de l’import (600€).