Nova edició del TedxPlaçadelFòrum el 27 de maig amb la proposta: I si ho fem diferent?

Les entrades per assistir a l'esdeveniment, que tindrà lloc al Teatre Metropol, es podran adquirir online a partir del dia 1 d'abril

29.03.2016

I si ho fem diferent? Aquesta és la idea a voltant de la qual girarà el nou TEDxPlaçadelFòrum que tindrà lloc el dia 27 de maig al Teatre Metropol de Tarragona. Aquesta nova edició vol reflexionar sobre la necessitat de comprendre que no hi ha un sol camí, sobre la importància de l'esperit crític i de les alternatives davant del pensament únic.

Aquest divendres dia 1 a les 16.00 h  es posaran a la venda les entrades a través de la pàgina web de l'esdeveniment. Aquest serà l'únic sistema per adquirir una localitat. El preu de l'entrada és de 18 euros i donarà accés a totes les xerrades d'aquesta edició.

"No hi ha un sol camí, són molts els camins. No hi ha una única forma de fer les coses, són moltes les opcions". Amb aquesta reflexió es presenten les xerrades previstes en aquesta edició amb la qual els organitzadors volen "ajudar a reflexionar sobre la importància de l’esperit crític davant el pensament únic, sobre les diferents alternatives que cal cercar a cada pas del camí lluny de la simplificació de les idees. El món ha canviat i ens demana noves respostes als grans interrogants. Noves vies per passar a l’acció. Opcions diferents".

Podeu consultar el programa íntegre, conèixer els conferenciants i tots els detalls de l'esdeveniment, a través de l'apartat dedicat a aquesta edició del lloc web: tedxplacadelforum.com/edicio2016 i seguir totes les novetats a través del perfil de twitter http://www.twitter.com/TEDxPlacaForum

TED és una organització no lucrativa dedicada a la difusió de les idees, en general en forma de xerrades curtes i alhora molt potents. TEDx va ser crear amb el mateix esperit de TED “difondre idees que valen la pena” per crear programes de conferències locals. Els esdeveniments TEDx estan organitzats localment de forma independent i voluntària per un equip de persones i permeten gaudir d’una experiència similar a les de les conferències TED arreu del món.