Noves tecnologies, eficiència empresarial i emprenedoria, als nous cursos de Tarragona Impulsa

05.10.2015

Tarragona Impulsa ha organitzat pel  tercer trimestre d’enguany, del 6 d’octubre  al 14 de desembre,  vuit cursos adreçats a emprenedors  per tal de millorar la seva formació. Es tracta de càpsules formatives gratuïtes centrades en l’ús de les noves tecnologies per a vendre a través d’internet i per gestionar les seves empreses de forma més eficient.

Redacció TINET/Ajuntament de Tarragona La primera de les formacions s’iniciarà el 6 d’octubre, a les 16 hores,  i permetrà als participants familiaritzar-se amb Wordpress, el programa més emprat per crear pàgines web. En aquesta mateixa línia també es duran a terme sessions adreçades a donar a conèixer com vendre per internet, com fer una bona campanya de màrqueting a través de xarxes socials i com poder valorar els usuaris que entren a la nostra web o interaccionen amb les xarxes socials corporatives.

També es treballaran temàtiques que habitualment preocupen als emprenedors,  com per exemple,  quina és la estratègia correcta per tal de determinar els preus del que venem, la importància de tenir una bona marca i com interpretar la fiscalitat i la comptabilitat de l’empresa. Cal destacar, que el dia 21 d’octubre a les 18 hores,  Chus Blasco presentarà el seu darrer llibre Noves finances per nous negocis, que tracta d’ajudar a les empreses a invertir en la seva capacitat d’anticipació.

Els cursos són gratuïts i es duran a terme a les dependències de Tarragona Impulsa. Les places són limitades i cal formalitzar la inscripció a: http://www.tarragona.cat/empreses/tarragonaimpulsa/empresa/formacio-per-la-creacio-dempreses o bé  trucar al telèfon 977 24 36 09.