Obertes les inscripcions a la jornada sobre l'aplicació de la gamificació al turisme

14.09.2016

El Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya organitza amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, la jornada 'La gamificació. Eina estratègica per al turisme?',

La jornada tindrà lloc el dimecres 5 d'octubre al matí a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili.

La gamificació és l'aplicació de tècniques o elements del joc en entorns no lúdics, i s'usa en diversos sectors com els recursos humans, la formació o el turisme. Les tecnologies i els mòbils han multiplicat les opcions que la gamificació pot suposar per al sector turístic des de la comercialització, fidelització o el màrqueting fins a la millora de l'experiència.

La jornada comptarà amb una presentació per conèixer què és la gamificació i què pot aportar al turisme i dues taules rodones. La primera de les taules posarà sobre la taula de la mà d'empreses especialitzades, les aplicacions de la ludificació al sector turístic i els avantatges del seu ús, per establir un debat amb tots els assistents; i la segona, aportarà experiències d'empreses, destinacions i recursos.

Consulteu el programa i més informació al web del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya