Reus Wifi se suma a la campanya de Nadal i ofereix navegació sense tiquet durant mitja hora

29.11.2016

Aj. de Reus. El servei Reus Wifi, impulsat per l’Ajuntament de Reus i que dóna cobertura d’internet als carrers de la zona centre, se suma a la campanya de Nadal, 'Reus un Nadal de somni', oferint 30 minuts de navegació gratuïta per la xarxa sense necessitat de validar tiquet.

Transcorreguda aquesta mitja hora i per continuar navegant sí que caldrà disposar dels tiquets que es poden aconseguir a través del comerç adherit a la campanya.

L’objectiu és facilitar la navegació i que els usuaris es familiaritzin amb l’eina, alhora que es genera tràfic cap al portal de promoció del comerç i de la ciutat.

Els usuaris han d’obrir el wifi del seu dispositiu, connectar-se a la xarxa ‘ReusWifi’ i entrar al portal www.reuswifi.cat, ara amb una nova adreça més fàcil de recordar, on trobaran el botó que permet la navegació per Internet.

Precisament per facilitar l’accés a l’eina, s’ha creat un tutorial on s’explica pas a pas, com connectar-se al portal. Aquest vídeo es pot consultar a Reus.cat i al canal de YouTube de l’Ajuntament de Reus.

Zona de cobertura

El mapa de cobertura de Reus Wifi abasta el centre de la ciutat i inclou els principals escenaris de la campanya ‘Reus, un Nadal de somni’. Ho fa a través d’una xarxa de 16 pals wifi que cobreixen la via pública.

Mapa de cobertura de Reus Wifi