Salou amplia la seva xarxa de Wifi públic al Parc de la Ciutat i la Platja de Capellans

20.07.2016

L’Ajuntament de Salou ha ampliat amb 2 noves zones la seva xarxa wifi pública Salou Connecta't, que des del 2009 no ha deixat de créixer en punts de connexió i en usuaris, sobretot durant el període estival.

Redacció / Aj. de Salou. Actualment, en aquesta dotzena d’àrees hi ha fins a 37 el punts de connexió distribuïts pel municipi i cobrint bona part de les platges principals; Llevant, Ponent i ara també Capellans, i zones obertes com Passeig Jaume I, Font Lluminosa, i ara el Parc de la Ciutat, a més de les Oficines de Turisme, Biblioteca, i zones en edificis municipals com TAS, Centre Cívic, Escola de Música, Piscina, Centre de formació Atenea i el propi Ajuntament.

Segons l'Ajuntament de Salou, la previsió és incorporar altres zones municipals quan les condicions tècniques ho permetin (el desplegament de la fibra òptica al municipi es troba en fase avançada) i poder arribar amb bones condicions a la Masia Catalana, Torre Vella, Centre Obert Dofí Màgic i millorar la cobertura en les actuals zones de Biblioteca i Masia Tous.

Des de l’1 d’agost de 2015, s’han connectat a la xarxa wifi pública més de 83.000 usuaris, amb una mitja en el període estival que supera les 600 connexions diàries, amb puntes al juliol i agost que arriben a les 1.000.

El perfil dels usuaris que es connecten a la xarxa, és majoritàriament d’edats entre 18 i 45 anys, homes i dones, i la major de les connexions es realitzen entre les 10h i les 23h amb puntes marcades a les 12h i a les 18h.