Tuits en temps real a les cerques de Google

De moment, aquesta funció éstà habilitada pels Estats Units però s'estendrà ben aviat a d'altres països

22.05.2015

El darrer acord entre Twitter i Google permet veure els tuits acabats de publicar quan es fan cerques. El contingut de la xarxa de microblogging arriba, doncs, en temps real. De moment, però, només ho fa als Estats units i en les cerques en anglès dins de les aplicacions de Google per a iOS i Android i la web mòbil. La versió d'escriptori es mostrarà aviat, mentre el gegant de les cerques ha avançat que tenen la intenció de portar aquesta funció a més països en els propers mesos.

Redacció TINET. L'anunci d'aquesta novetat s'ha fet a través del  blog de Twitter, on s'expliquen alguns exemples. Si per un cas esteu interessats a conèixer més de Taylor Swift, una cerca ràpida a Google us posicionarà en primer lloc els seus tuits més recents. Si sou aficionats a la televisió, una recerca de #MadMen portarà les notícies i tuits més rellevants sobre la sèrie.

    

Imatges: Blog Twitter

En tocar damunt d'un tuit que apareix dins dels resultats de la cerca que heu fet a Google, sereu direccionats a través de la pròpia aplicació de Twitter fins el tuit original i podreu descobrir també el contingut addicional.