Vídeo en directe, des del teu mòbil al món

27.05.2015

Les aplicacions que permeten transmetre imatge i so en temps real a través dels dispositius mòbils són diverses i han anat creixent en nombre i millorant en funcionalitats els darrers temps. Entre les més populars hi ha Periscope,  propietat de Twitter i que ara és notícia perquè ja és disponible per al sistema android. Us expliquem com funciona.

Perispcope és una app gratuïta que podeu descarregar al vostre dispositiu si aquest compta amb sistema android o bé iOS. Podreu emetre vídeo en directe i que els vostres seguidors puguin afegir-se a veure allò que transmeteu. Aquesta aplicació alerta els seguidors quan algú està emetent en directe, tret que opteu per fer una emissió en privat i envieu expressament -i només als seguidors que vulgueu- l'autorització per a veure la vostra emissió.

Els vostres seguidors, a més de veure allò que emeteu, ho podran comentar i demostrar que els agrada enviant cors, que aniran enlairant-se cada cop més, a mesura que en rebeu més.

A més, quan l'emissió s'ha acabat podeu fer que es pugui reproduir un altre cop per a què sigui vista més endavant pels seguidors. Aquests poden tornar a veure el vídeo amb els comentaris que es van fer en directe. La possibilitat de reproduir-lo s'allaraga durant 24 hores. També podeu fer que deixi d'estar disponible la reprodució.

Si voleu emetre, només, per algunes persones concretes podeu triar l'opció "privat" abans d'estar en directe i invitar als seguidors que trieueu. Si pel contrari, voleu fer la màxima difusió, podeu compartir-ho a través del vostre compte de twitter, triant aquesta opció abans d'estar en viu. Automàticament es generarà un link que els vostres seguidors podran veure i seguir per accedir a l'emissió.

Per a fer servir l'aplicació, lògicament, haureu de tenir seguidors i que aquests també tinguin l'app instal·lada. Seguir a d'altres i que us segueixin us serà molt senzill, perquè d'entrada Periscope us suggerirà els vostres contactes de Twitter.