Vine o segueix en directe la presentació de "Found Footage i altres contes", el darrer llibre del Premi TINET

L'acte serà retransmès per Internet a través del web de TINET i de Youtube

08.11.2016

 Accés al canal de TINET a Youtube

Found footage i altres contes

La Llibreria de la Rambla serà el marc, aquest dijous 10 de novembre a les 19h, de la presentació del llibre que recull el treball premiat en la darrera edició del Premi TINET, de narrativa curta per Internet dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. L’obra guanyadora en aquesta 19a edició va ser Found footage, de Guillem Latorre Toral (Reus, 1985). Com ja és habitual, el volum recull altres catorze relats finalistes. La presentació anirà a càrrec de la filòloga i escriptora Fina Anglès, catedràtica d’institut i escriptora especialitzada en literatura juvenil, i comptarà amb la presència de l'autor guanyador.

Guillem LatorreEl Premi TINET de narrativa curta es convoca cada any en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, a iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Aquest premi compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i l’edita Cossetània Edicions dins la seva col·lecció Narrativa.

El guanyador

Guillem Latorre Toral (Reus, 1985) és llicenciat en periodisme per la Universitat Rovira i Virgili. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com Canal Reus TV o La Xarxa. També ha treballat de guionista a Televisió de Catalunya, en projectes com el Canal 3XL i actualment escriu per al Canal Súper 3. Viu a Reus, on ha tirat endavant el seu projecte personal, la productora audiovisual Hoi Poi Produccions. Si mai es perd, el podreu trobar al Keyboard Jazz Lounge de Reus.

Oberta una nova convocatòria del Premi TINET

El Premi Tinet està dotat amb 1.000 € per la Diputació de Tarragona i s’hi poden presentar contes en català, de temàtica lliure, d’entre 3 i 6 pàgines; l’edició de l’obra guanyadora junt a 14 finalistes corre a càrrec de Cossetània Edicions. Actualment està oberta la 20a convocatòria del Premi, que es tancarà el proper 15 de gener del 2017. Per a més informació, podeu consultar-ne les bases de participació.