WhatsApp arriba als 700 milions d'usuaris actius cada mes

07.01.2015

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp bat els seus propis rècords pel que fa a usuaris i a missatges enviats. Segons el responsable i fundador de la companyia, Jan Koum, ja s'han assolit els 700 milions d'usuaris actius mensuals. Diàriament, s'envien prop de 30.000 milions de missatges utilitzant aquesta aplicació.

Redacció TINET. WhatsAPP, en l'actualitat propietat de Facebook, segueix creixent i posant-ho difícil als seus rivals que en els últims temps han sorgit per a intentar fer ombra a l'encara -i de lluny- primera apliació de missatgeria instantània. El responsable i fundador de la companyia, Jan koum, ha fet l'anunci de la xifra milionària d'usuaris en un post a Facebook. De fet, és l'aplicació de missatgeria d'aquesta xarxa social: Messenger, la que de més a prop segueix a WhatsApp pel que fa la nombra d'usuaris. En concret, té 500 milions actius al mes.

A més de mostrar la seva satisfacció, el responsable de Facebook anuncia la seva intenció de treballar per a millorar el servei durant l'any entrant. Aquest 2015 podria veure l'arribada de trucades de veu amb WhatsApp i una versió per a ordinador de l'aplicació. Alguns competidors (com Line o Viber) ja ofereixen algunss d'aquests serveis que WhatsApp estudiaria incorporar aviat.