Presentació d''El primer lloc del món i altres contes'

El llibre del 26è Premi TINET ja està disponible a les llibreries

13.11.2023

En el marc de la Tardor Literària de Tarragona, el proper dissabte, 18 de novembre, es presenta El primer lloc del món i altres contes, l'obra que recull el relat guanyador i els relats finalistes del 26è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2022-2023).

La trobada serà a les 19h, a la sala d'actes del Centre Cultural Antic Ajuntament (carrer Major, 39). Durant l'acte es donaran a conèixer els autors finalistes i la seva obra de la mà de l'escriptora Ester Enrich. També hi intervindran la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, i la diputada de la Diputació Sílvia Puerto.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona són convocats per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Joiera Blázquez, el canal de TV TAC 12, el digital cultural Núvol i les editorials Cossetània, 1984 i Angle. L’organització corre a càrrec de la Casa de les Lletres.