Glympse

Geolocalització

27.01.2015

Fantàstica eina per compartir fàcilment la teva ubicació amb els teus familiars, els teus amics... Molt útil per quan surts a córrer sol o arribes tard, ja que pots informar a qualsevol contacte via SMS o via correu electrònic de la teva situació i els teus moviments, limitant-ho a unes quantes hores i controlant, així, la teva privacitat.

 

GlympseGratuït
Web: www.glympse.com
Android, iOS, Windows Phone i Kindle Fire

Glympse utilitza el GPS i la teva connexió a Internet per compartir la teva situació de camí a una reunió, durant la teva sortida en bicicleta... Però, a més de la situació, l'aplicació també pot calcular i informar sobre la velocitat durant el trajecte.

La compartició es basa principalment en l'enviament d'un enllaç als contactes en qüestió i que adreça cap al web de Glympse on es mostra el mapa. En el cas que el destinatari també disposi de l'aplicació, també podrà gestionar el seguiment des d'aquesta.

El control de la privacitat és un aspecte destacat de l'aplicació, ja que permet des d'informar únicament a un contacte i durant un temps limitat a compartir la teva situació amb el teus amics de Facebook o els teus seguidors de Twitter.

El funcionament és molt simple. Prement al botó "Enviar Glympse" s'accedeix a un petit menú de configuració per a determinar els contactes o xarxa social amb qui compartir, la durada màxima del seguiment (des de 5 minuts fins a 4 hores), un petit missatge personalitzable i el punt o adreça de destí

Fins i tot, l'aplicació permet guardar els "Glympse" per poder-los utilitzar repetidament. D'aquestà manera, si vols compartir el teu camí de tornada cap a casa, no caldrà que el configuris cada vegada, només caldrà que obris l'aplicació i activis el "Glympse" en qüestió.

Entre altres utilitats també disposa d'un mode cotxe (menú simple i gran) i d'un mode de bateria baixa (només envia el senyal quan un contacte vol visualitzar la teva situació).