El primer concurs d'Instagram de la Diputació sobre Sant Jordi ja té guanyadors

Les fotografies premiades s'han escollit entre més de 200 imatges sobre aquesta festivitat al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

05.05.2017

Redacció TINET. La Diputació ha fet públic aquest dijous quines són les fotografies guanyadores del concurs #SantJordiDipta organitzat per la institució per celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany. Les instantànies corresponen a moments viscuts a Deltebre, Tarragona i Tortosa i s'han elegit d'entre més de 200 captures participants. El concurs, realitzat a través de la xarxa social Instagram, pretenia obtenir una mirada ciutadana de com es viu la festa arreu del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Els guanyadors del concurs han estat: Cinta Roldan (@xirinxina) de Batea, amb un foto d'una nena cercant llibres en una llibreria de Tortosa; Agustí Descarrega (@adescarrega) de Deltebre, amb una foto d'una albada a la Badia del Fangar acompanyada d'un llibre i unes roses, i Toni Bonet (@tonet001) de Vilallonga del Camp, amb una captura d'una parada de llibres de la Rambla Nova de Tarragona.

La selecció de les fotografies es va fer seguint els criteris establerts en les bases del concurs. Per optar al premi calia que els participants pengessin les seves fotografies al seu perfil d'Instagram, l'etiquetessin amb el hashtag del concurs i seguissin el perfil de la Diputació a la mateixa xarxa (@dipta_cat).

Els tres autors de les fotografies seleccionades s'enduran cadascú un lot que inclou els llibres següents: Terres de l'Ebre i Matarranya, de Vicent Pellicer, amb fotografies impressionants a gran escala; Fotografia Niepce. 100 anys d'història, de Carlos Busquets, amb imatges històriques de casa nostra, i Sant Jordi, de la dibuixant Pilarin Bayés, inclòs en la col·lecció "Festes i tradicions de Catalunya".