Més informació i noves audioguies per a conèixer més i millor el Patrimoni de la Humanitat de Tarragona

24.03.2015

Els recintes Patrimoni de la Humanitat gaudeixen d’un nou sistema d’audioguies per a mòbils que la Conselleria de Patrimoni i el Museu d’Història han posat en marxa per a conèixer millor els espais que es visiten fent ús del propi telèfon mòbil. S'hi ha incorporat  la guia del Passeig Arqueològic i Muralles; el Fòrum Provincial i Pretori; l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia. A més s'hi ha renovat la senyalització interpretativa.

Redacció TINET / Premsa Aj. Tarragona Aquest projecte, que ha estat finançat també pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, té com a objectiu donar als monuments un sistema d’interpretació del Patrimoni “in situ” a través de complementar les actuacions anteriors d’adequació amb una senyalització bàsica i en els quatre idiomes principals: català, castellà, anglès i francès.

Ara fa un any, el març de 2014, Patrimoni va presentar un servei d’audioguia que es podia descarregar a través dels codisQR presents als diferents panells de la senyalització del Circ romà, però ara s’ha ampliat a la resta de monuments i a més amb un servei millorat de xarxa wifi.