àudio

Ajuntament

Més informació i noves audioguies per a conèixer més i millor el Patrimoni de la Humanitat de Tarragona

Els recintes Patrimoni de la Humanitat gaudeixen d’un nou sistema d'audioguies per a mòbils que l'àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona i el Museu d’Història han presentat i que vol facilitar tota la informació sobre els espais que es visiten fent ús del dispositiu del telèfon mòbil. Les noves audioguies incorporen el Passeig Arqueològic i Muralles, el Fòrum Provincial i Pretori, l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia.
fotografia

AudioSnaps

Captura el teu món amb el teu mòbil i guarda les fotografies amb un tall d'àudio de 5 segons del mateix moment en què les vas tirar. Amb Audiosnaps podràs guardar petits instants de vida, amb la foto i els primers plors d'un bebè acabat de néixer o la calma d'un petit rierol amagat al mig de la muntanya.
podcast

Podcast Republic

Una de les millors aplicacions gratuïtes de Podcast per a telèfons i tauletes Android. Permet subscriure's a qualsevol podcast d'àudio d'Internet, així com cercar dins la col·lecció d'iTunes. A més, és possible configurar les opcions de descàrrega via WiFi i guardar els arxius a la targeta SD.
editor d'àudio

Ardour

Aquesta és una excepcional eina d'enregistrament d'àudio, que, tot i ser gratuïta, és comparable a Pro Tools, l'aplicació professional de referència en el tractament d'àudio. En destaca el seu enregistrament multicanal, la seva edició no destructiva (múltiples fer/desfer) o el seu suport a la majoria de formats d'àudio estàndards.
programari

Wavosaur

Aplicació d'edició i gravació d'àudio que treballa amb els formats .WAV i .MP3. A més de les opcions bàsiques de gravar, copiar, retallar... el programa incorpora altres eines com la creació de bucles (loops) o compatibilitat amb VST (tecnologia d'estudi virtual) que li donen amb un caire més professional.
editor d'àudio

Audacity

Aquesta aplicació és un instrument que ens permet gravar, editar i manipular arxius de so digital en diversos formats. A més de crear les nostres pròpies gravacions a partir d'arxius individuals, afegint múltiples efectes, podem importar arxius d'àudio en format WAV, MP3, AIFF, AU... i molts més.
Subscriure a Etiquetes: àudio