Mail v11.5

Configuració del correu de TINET a Mail [macOS 10.13.6 High Sierra]

Pas 1. Si obres per primera vegada l'aplicació Mail i no hi tens configurat cap compte, t'apareixerà una finestra en la qual se't demana que seleccionis el teu proveïdor. En el cas de TINET has de seleccionar "Otra cuenta de Mail...".

MailHighSierra_01

En cas que vulguis afegir un segon compte de correu dins l'aplicació Mail, caldrà que vagis abans al menú "Mail" > "Añadir cuenta...".

MailHighSierra_04

Pas 2. En la nova finestra et demanarà les principals dades de configuració del teu compte de TINET. És important que recordis correctament el teu nom d'usuari i contrasenya de TINET, ja que sense aquesta informació no es podrà congfigurar correctament el teu compte. Les dades que has d'indicar són:

  • "Correo electrónico": la teva adreça electrònica de TINET
  • "Nombre de usuario": el mateix que utilitzes per accedir al Webmail de TINET (Normalment coincideix amb la part de davant de l'adreça de correu, sense l'@tinet)
  • "Contraseña": la clau que utilitzes per accedir al Webmail de TINET
  • "Tipo de cuenta": POP
  • "Servidor de correo entrante": pop3.tinet.cat
  • "Servidor de correo saliente": smtp.tinet.cat

MailHighSierra_02

Pas 3. Abans de prémer el botó "Iniciar sesión", assegura't que els paràmetres siguin correctes (sobretot el "Nombre de usuario"). Si les dades d'usuari són correctes, Mail començarà a descarregar automàticament els missatges que hi hagi a la safata d'entrada del teu Webmail.

MailHighSierra_03

Com comprovar que el compte funciona amb normalitat?

Pas C1. Ves al menú "Ventana" > "Inspector de conexión".

MailHighSierra_05

Pas C2. T'apareixerà una nova finestra en la qual s'hi allistaran tots els servidors d'entrada i de sortida de tots el comptes configurats a Mail. Has de verificar que tant el POP com l'SMTP de TINET funcionen amb normalitat i apareixen amb un cercle de color verd.

MailHighSierra_06

En cas que algun cas et sortís amb un cercle vermell, indicaria que aquell servidor està mal configurat. Prement dues vegades a sobre podries accedir ràpidament a la pantalla de configuració del respectiu servidor i actualitzar els paràmetres.

Com modificar els paràmetres de configuració del compte?

Si has canviat la contrasenya i necessites actualitzar-la a l'aplicació, caldrà que la canviïs tant el servidor d'entrada (POP) com en el de ortida (SMTP). A continuació et detallem com accedir a la configuració del teu compte perquè puguis revisar com hauria de ser

Pas M1. Ves al menú "Mail" > "Preferencias".

MailHighSierra_09

Pas M2. T'apareixerà una nova finestra. Ves al menú "Cuentas", situat a la capçalera de la nova finestra.

MailHighSierra_10

Pas M3. Selecciona el compte de TINET que vols modificar d'entre el llistat de la columna de l'esquerra.

MailHighSierra_11

MailHighSierra_12

MailHighSierra_13

MailHighSierra_14

MailHighSierra_15

MailHighSierra_15_1