Programa de la TINETjornada 2017

Horaris de les ponències

DIA: Dissabte, 3 de juny de 2017

LLOC: Sala Santiago Costa, Palau de la Diputació de Tarragona.

Passeig de Sant Antoni 100
43003 Tarragona
Tel. 977 296 600

TINETjornada. Internet, les coses i nosaltres

Programa provisional

09.45 h. Acreditacions i lliurament de material per seguir la TINETjornada als assistents.

10.00 h. Presentació de la TINETjornada "Internet, les coses i nosaltres", a càrrec de la I. Sra. Maria Immaculada Costa Ramón, diputada de la Diputació de Tarragona.

10.15 h. "Connectant els objectes", amb Lluís Marquina, periodista, director i presentador del programa de TV3 "Generació digital", és especialista en l'àmbit de la tecnologia amb una llarga experiència a Televisió de Catalunya.

Lluís Marquina explicarà, des d'una vessant pràctica, què és la Internet de les Coses i quan i on podem fer servir objectes connectats amb molts exemples de dispositius que ja es poden fer servir avui en dia a la llar, al nostre cos i a la ciutat

11.00 h. Pausa-cafè.

11.30 h. "Robòtica i Programació", amb Tania Valderrama, coordinadora pedagògica de Dynamind, mestra de Primària i especialista en Necessitats Educatives Especials. Dynamind és una iniciativa que ofereix un conjunt d'activitats pensades per introduir-se en el món de la robòtica i la tecnologia.

Tania Valderrama, amb un xerrada curta, ens mostrarà diferents materials tecnològics amb els quals es pot treballar per portar a terme projectes de robòtica i programació.

12.00 h. "Taller de programació", amb l'equip de Dymamind.

Un taller pràctic amb tauletes que ens ajudarà a conèixer alguns conceptes bàsics de programació que ajudaran a trencar les barreres inicials que frenen l'ús i el desenvolupament dles objetes interconnectats.

13.30 h. Cloenda i comiat de la TINETjornada.

Més informació