TINETaula

TINETaula

 

 

Activitat formativa, gratuïta i itinerant de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

 

Oferta formativa

 

Què és la TINETaula?

La TINETaula és una activitat formativa adreçada als ajuntaments petits de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que té com a objectiu iniciar i aprofundir en els usos i bones pràctiques d'Internet als ciutadans.

Ciutadania: Calendari d'activitats 2016

Coneix quin poble més a prop teu acollirà algun dels cursos de la TINETaula i apunta-t'hi a través de l'ajuntament de la localitat.

Curs: Internet a la teva mà

Curs adreçat a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la Xarxa amb l'ús de tauletes i dispositius mòbils.

Curs: Participa a les xarxes socials

Curs adreçat a usuaris habituals d'Internet, siguin individus, entitats o empreses, que volen participar activament a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils socials a Internet i també del servei de blogs de TINET.

Ajuntaments: Normes reguladores de la 6a convocatòria

La convocatòria perquè els ajuntaments poguessin presentar la seva sol·licitud va finalitzar el 14 de juliol de 2015.