TINETaula: el coneixement i l'ús d'Internet a l'abast de tothom

Formació TIC

És una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

 

TINETaulaCom funciona?

La TINETaula és una activitat itinerant per les nostres comarques, on la Diputació de Tarragona aporta: l’equipament informàtic, el professor que realitzarà l’activitat i el material didàctic i de difusió.

L’Ajuntament, per la seva banda, ha de facilitar un espai que s’habilitarà com a aula, amb connexió ADSL, amb taules i les cadires necessàries per a encabir-hi 10 ordinadors portàtils i una instal·lació elèctrica correcta.

Els cursos tindran una durada de 9 dies, es faran de dilluns a divendres i per cada grup es destinarà 1:30 h, en horari de tarda, des de les 17:00h fins a les 20:00h.

Quins cursos s’ofereixen?

Els cursos que s'ofereixen dins l'activitat de la TINETaula són:

Cada municipi podrà escollir-ne com a màxim dos, de manera que es podran impartir matèries diferents (per exemple Internet a la teva mà i Participa a les xarxes socials) o bé realitzar dues vegades el mateix curs (ambdós d’Internet a la teva mà).

A qui va dirigit?

La TINETaula és una activitat dirigida als ciutadans dels municipis de menys de 4.000 habitants de la demarcació de Tarragona.

Una de les sessions de la TINETaulaQui pot sol·licitar la TINETaula?

Poden sol·licitar la TINETaula tots els municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, en els terminis de petició de sol·licitud establerts per la Diputació de Tarragona.