Canviar el temps de sincronització dels missatges a Exchange ActiveSync

Una de les particularitats de Exchange ActiveSync és que s'ha d'especificar un abast temporal d'accés als missatges, que per defecte és de dues setmanes. Això vol dir que des del dispositiu mòbil només tindrem accés als missatges de les dues darreres setmanes. Però, si volem, ho podem cambiar i personalitzar-lo (en dies, setmanes, mesos o veure-ho tot).

Per tal de modicar aquest paràmetre per defecte, el podem modificar quan configurem el compte de correu al dispositiu (si ens apareix l'opció de configuració) o bé cambiar-lo a posteriori, accedint a la secció de configuració.

  • Android: Obre l'aplicació de correu i ves a Configuració (Ajustes o Settings) > Selecciona el compte Exchange de TINET i entra a les opcions de sincronització del correu per modificar el període.
  • iOS: Configuració > Correu, contactes i calendaris > Selecciona el compte Exchange de TINET > Sincronització de correu i modifica el període.
  • Windows Mobile 8: Ajustes > Ajustes Sync i modifica el període. Cal guardar la configuració.

Nota: No s'ha de confondre el temps de sincronització amb la freqüència de sincronització (temps d'interval en que el mòbil consulta si hi ha correu nou al servidor).