Exchange ActiveSync: Configuració genèrica i dades necessàries

Únicament està disponible per a dispositius mòbils

Per configurar el teu compte utilitzant Exchange ActiveSync, únicament has d'iniciar el procés habitual d'addició d'una nova bústia en el teu sistema operatiu o aplicació.

  1. Primer de tot, et demanarà la teva adreça de correu electrònic i la teva contrasenya.
  2. Seguidament, hauràs d'indicar el teu nom d'usuari -vigila perquè et pot posar per defecte l'adreça de correu i caldrà que la canviïs pel codi d'usuari de TINET-.
  3. És important que omplis el camp del nom del servidor amb l'adreça webmail.tinet.cat (no et confonguis amb el camp Domini, que hauràs de deixar en blanc).
  4. La resta de camps, deixa'ls amb la configuració per defecte. En el cas dels camps de sincronització, els pots personalitzar al teu gust.
  5. Vés seguint les pantalles fins a finalitzar. Possiblement caldrà que acceptis condicions de servei i autoritzis permisos d'accés.

Les dades més importants per poder configurar un gestor de correu electrònic són les següents:

  • Adreça de correu electrònic: la_teva_adreça@tinet.cat
  • Nom d'usuari: el mateix que utilitzes per accedir al webmail (no és l'adreça de correu)
  • Contrasenya: la mateixa que utilitzes per accedir al webmail
  • Servidor: webmail.tinet.cat
  • Domini: aquest camp deixa'l en blanc. Si el nom del camp és Domini/Nom d'usuari (o viceversa), aleshores indica-hi només el teu nom d'usuari a TINET.

Nota: Aquesta configuració podria no funcionar correctament a aquells usuaris de dispositius iPhone i iPad que no disposin d'una adreça de TINET amb domini .cat i que el seu nom d'usuari no coincideixi amb la primera part de l'adreça de correu.