Android

Configuració del correu en Android

1. Accedeix al programa “Correu" (o "Correu electrònic”) des del menú d'aplicacions.

2. Una vegada dins, afegeix el nou compte de correu electrònic prement la tecla “Menú“ i “Nou compte / Afegeix un compte“ (si no t'apareix al menú, potser et falta ampliar-lo amb "Més opcions" o anar a l'apartat "Comptes"). Si és la primera vegada que accedeixes al correu, o és la primera vegada que actives el dispositiu, durant la configuració inicial et dirigirà directament a la següent pantalla.

NOTA: Segons la marca i el model del telèfon, la interfície pot variar una mica. Normalment el procediment comença demanant el correu electrònic i la contrasenya, però hi ha alguns dipositius que comencen demanant-te que especifiquis el tipus de compte: Gmail, Hotmail, Yahoo, Microsoft Exchange, Altres (POP3/IMAP). En aquest cas, selecciona "Altres".

3. Introdueix la teva adreça electrònica (tipus elmeucompte@tinet.cat) i la teva contrasenya. Elegeix l'opció "Configuració manual" (si no t'apareix aquesta opció, hauràs de desactivar prèviament l'opció "Notificació de difusió").

4. Et pregunta primer de tot quin tipus de compte es tracta. Elegeix l'opció POP3.

5. En la següent pantalla et demana els paràmetres del servidor d'entrada: el nom d'usuari i la contrasenya (els mateixos que utilitzes per entrar al webmail), el servidor POP3: pop3.tinet.cat, Port: 995, Tipus de seguretat: SSL (accepta tots certificats). Prem a "Següent".

6. Ara et demana els paràmetres del servidor de sortida: el servidor SMTP: smtp.tinet.cat, Port: 465, Tipus de seguretat: SSL (accepta tots els certificats), nom d'usuari i contrasenya (els mateixos que abans). Prem a "Següent".

7. Si les dades són correctes, l'aplicació et demana les opcions de compte: la freqüencia d'actualització de la safata d'entrada i si vols rebre notificacions de nou correu. Prem a "Següent".

8. Per últim, posa un nom a aquest compte (és opcional i et servirà per diferenciar-lo d'altres comptes; per exemple, TINET) i el teu nom (es mostra als missatges sortints; per exemple, el teu nom i cognoms). Prem a “Fet”.

Configuració del correu a Android