BlackBerry

Configuració del correu en BlackBerry

1. En la pantalla principal de BlackBerry, fes clic a "Configurar BlackBerry" > "Configurar el correo electrónico de Internet" > "Agregar una cuenta de correo electrónico".

Nota (a partir de la versió 6 del sistema operatiu Blackberry): Si només t'apareix l'opció de configurar un compte d'empresa, caldrà que activis el teu "compte Blackberry" trucant al servei d'atenció al client del teu operador de telefonia. D'aquesta manera, activaràs només opcions de configuració que anteriorment no eren visibles.

2. Escriu la teva adreça de correu electrònic (tipus elmeucompte@tinet.cat) i contrasenya i, a continuació, prem a "Siguiente".

3. Si el teu dispositiu BlackBerry no pot determinar la configuració de servidor adequada, premi a "Proporcionaré la configuración para agregar esta cuenta de correo electrónico". Desplaça't avall i prem a "Siguiente".

4. Selecciona "Correo electrónico del proveedor de servicios de Internet (POP/IMAP)" i prem a "Siguiente".

5. Escriu el teu nom d'usuari (el mateix que utilitzes per accedir al webmail de TINET). Desplaça't avall i a on et demana el nom del teu servidor de correu electrònic escriu-hi pop3.tinet.cat. Fes clic a "Siguiente".

6. Escriu el nom del servidor de sortida del teu correu: smtp.tinet.cat.

7. Per últim, prem sobre "Aceptar" per a completar la configuració.

Configuració del correu a BlackBerry